top of page

Welke Honden?

Milaya, voor iedere hond een maatpak!

Er zijn nog steeds mensen die denken dat het trimmen van een hond een overbodige luxe is of uitsluitend bedoeld voor rashonden.

Elke hond is gebaat bij een trimbeurt, zowel ras als kruisingen, lang- en kortharige, kleine- en grote honden.


Een bezoek aan een hondenkapsalon is voor uw hond een grote verwennerij.Een slecht verzorgde vacht gaat vervilten en kan niet meer ademen.
Ook leeft de hond bij u in huis en in de ruiperiode kan het haar voor heel veel overlast zorgen. Iets waar weinig mensen blij mee zijn.

Wij hebben een opleiding gevolgd om de vacht te kunnen beoordelen waardoor wij de juiste technieken kunnen toepassen.


Niet enkel de vacht van de hond wordt behandeld. De behandeling is veel meer dan dat. We knippen de nagels, reinigen de oren, maken de ogen schoon, legen de anaalzakken indien nodig, verwijderen eventuele teken en vlooien, controleren de volledige huid, controleren de tanden, enzovoort. 


Wanneer honden problemen ontwikkelen omtrent hun huid, wordt dit vaak opgemerkt in het trimsalon. Vaak is bijvoorbeeld aan de vacht zien hoe het gesteld is met de gezondheid van uw hond.


Zo kunnen wij u doorverwijzen naar een dierenarts.

Een goede verzorging van de vacht, de oren,de huid en de nagels van uw hond is behalve mooi vooral erg belangrijk voor het welzijn van de hond.

Wij hebben voor elke hond een maatpak!

bottom of page