• Hondenkapsalon Milaya

Hoe werken wij?

Komt U voor de eerste keer? Graag nodigen wij U dan eerst uit om kennis te maken met uw hond. Zo leren wij uw hond kennen zodat een bezoek aan onze Trimsalon meteen een leuke ervaring is.

Uitlaten: Een ongelukje kan altijd gebeuren en dat vinden wij helemaal niet erg. Wij zullen ook nooit boos worden op uw Hondje. Voor de Honden is het echter wel fijn als ze goed uitgelaten zijn voor zij bij ons komen. Zij vinden het zelf namelijk verschrikkelijk dat zij niet meer anders kunnen. Graag vragen wij U hier rekening mee te houden.


Heeft U een afspraak gemaakt? Komt U dan ook alstublieft op tijd! Dit omdat wij een strakke planning hebben en iedere Hond dezelfde aandacht krijgt. Wij willen voor iedere Hond dan ook de tijd nemen.

Afspraak vergeten of kunt U toch niet?

Geen enkele probleem, maar laat dit ons wel op tijd weten. Graag zouden wij dit 24 uur van te voren willen weten zodat wij eventueel een ander Hondje kunnen verwennen.

Mocht U onverhoopt niet op tijd hebben afgezegd, of U komt niet opdagen zien wij ons helaas genoodzaakt 25% van de prijs te incasseren.

Graag zien wij U bij Milaya met uw trouwe viervoeter 5 dagen per week 10 uur per dag!

(Wij werken alleen volgens afspraak.)512 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven